drut napisał(a):
Lu napisał(a):
znaczy te 17k HP w ile mu zdejmowaliście ?
Znaczy sie 17k hp ? pewnie masz na mysli feral druta w misku... i co on tam ma robic dps ? catform=zgon... moze miskiem pdpsuje co ?
D "mangle crit You 790" wow
Btw zycie nie zalezy od Twojej ilosci hp, ale od pozotalcych z Twojego teamu ktorzy musza cie leczyc i kontrolowac dps przeciwnika.
Nat zapomniales o tesla szamanie
ktory jest nieodlaczna czescia wielu TOP teamow.
no offence - ale pisałeś że siadacie najpierw na droocie, więc zakładam że na drucie którego widać = droot w misku, oomkin, drzewko bo kota raczej nie widać.
jeśli siadacie na miśku to życzę szczęścia bo na BG nawet jak jest focus fire na mnie i nikt mnie nie leczy to jakiś czas pożyję a co robi miś w pvp :
- feral charge : caster/hiler wyłączony na 4 sec (cooldown 15sec)
- bash : caster/hiler wyłączony na 5 sec (jednorazowe)
- demoralizing roar (a tym się spamuje w pvp) : -336AP do wszystkich w zasięgu i wyciąga przeciwników ze stealchu - niech się rogale wypowiedzą ale IMO te dwie opcje są niewygodne dla rogali i dla innych melee klas też
- faerie fire : -610 armoru i rogale nie mogą przez 30sec wejśc w stealch
a jak miska zostawiasz w spokoju to już standardzik - shapeshift :
cyklony (6sec) - moge tym spamować
tranquility - +4,5-10k HP dla wszystkich w zasięgu
hibernacja peta hunterowi (40sec)
ew dispel curse czyli głównie sciąganie DoTów
dobicie moonfire kogoś napoczętego
i znowu miś i feral charge na jakiegoś castera
reasumując dps nie zrobię ale prawdopodobnie przez piersze 15
sec walki wyłącze 3 casterów na odpowiednio 4,5 i 6 sec, wyciągne rogala ze stealchu i na 30 sec zablokuje mu stealch, uśpię peta na 40 sec, zbije AP kilku przeciwnikom i zdejme im częśc armoru - nie zrobiłem żadnego DPS - to fakt - ale IMO zbiłem dps (o 10-25%) albo heal (optymistycznie do zera) drużyny przeciwnej i ułatwiłem tym samym zadanie reszcie teamu.
Dodatkowo ludzie odemnie z teamu mają +5% do crita i co 6 sec mogą złapać +4% swojego HP (do 20% HP przez 30sec).
to jest moja teoria i będę sie jej trzymać
jak na razie nie potrafię tak szybko przyciskać klawiszy - po za tym szafa gra