Adriks napisał(a):
No to drodzy koledzy proszę was - przepraszam, ale będzie ostro - napisali kurwa chociażby kilkanaście zdań na temat jakiejkolwiek klasy. Przyznaję się - nie znam Palla w 100%, nie jestem pewien jaką aurę stosować na priesta, a jaką na feral druida, ale też matołem nie jestem. Rozumiem, że ten poradnik idealny nie jest, bo to same podstawy, ale też nie twierdzę, że to ideał. Nie zerżnąłem go ze strony Blizza, napisałem go na podstawie własnych doświadczeń. Jeśli chodzi o build, to mi się osobiście bardzo podoba, znam też kilka osób, które z powodzeniem na nim grały. Ale z buildami jest jak z zupą - jeden woli pomidorówkę, inny rosół - tak więc jednemu lepiej gra się w Holy, drugiemu w Retri. Jeden chce się nastawić na tankowanie, drugi na heal.
I dlatego proszę jeszcze raz - nie uznawajcie mnie za obrażonego małolata, co siadł do komputera, albo przepisał jakiś poradnik. Zdaję sobie sprawę, że klasyfikuje się co najwyżej na 2+ i wcale nie obrażam się, jak mówicie mi to w sposób kulturalny (kociego i tomugeena mogę jeszcze znieść, ale Greengo to chyba co dopiero skończył przerzucać gnój w oborze) i proszę jeszcze raz - zanim zaczniecie krytykować, sami coś naskrobcie.
A update ukarze się niedługo.
Nie rozumiem dlaczego tak się unosisz. Sam w końcu napisałeś iż jest to Twoja pierwsza postać, i po popełnionych błędach widocznie widać iz daleko Ci do całkowitego jej opanowania. Jak to mówił jeden z filozofów, mierz siły na zamiary, a więc pomimo tego, że zdajesz sobie sprawę że nie opanowałeś w zupełności postaci do perfekcji, musisz liczyć się z wszechobecną ( i po części słuszną ) krytyką. Ja sam jestem z tej grupy graczy, którzy uważają że człowiek uczy się grać dopiero dobrze, gdy zrobi minimum 3 postacie x 60lv. Bo tak naprawdę do bycia dobrym graczem zarówno w PvP jak i w Pve nie jest kluczem jedynie wiedza o naszej postaci, ale również znajomość funkcjonowania i działania innych charów z którymi mamy gramy razem ( Pve ) lub vs ( PvP ) , by móc jak najbardziej efektywnie wykorzystywać zalety prowadzonej przez Nas postaci [ po to więc preferuje zrobić kilka innych 60siątek zanim zacząć pisać ). Tak czy siak życzę powodzenia