Sinthar napisał(a):
wiesz bycie w pierszej 5 mam gdzie ja jestemz 1-2 w zaleznosci ile lockow jest
do tego ZADEN punkt w demo do 3 tiera(demonic sacrifice 21 punt w demo) nie wplywa z zaden sposob na dps locka.
Nie wiem gdzie biegasz w takim gearze, ale nie zauwazylem bys posiadal chodz 1 item z kara lub jakiejs 25ppl instancji. W 5ppl instancjach mozesz byc i pierwszy, ale sproboj byc pierwszym na magu czy nawet gruulu, rogale a czesto i dps warriorzy, w full dps gearze+ 118 dps 2h robia taki dps z buffami ze sie zdziwisz. Juz nie wspomne o SSC-hydros fathom itd, lock jest dobry, ale nie przesadzajmy.
Ze swoim 20/41/0 ani dotami nie robisz imba dps, ani sb critami nie robisz duzego burstu, nie wiem z kim chodzisz do 10ppl+ instancji bo build ktory posiadasz nie nadaje sie zbytnio do instancji 10ppl+, chybaze w dps sie lubi grzac lawe za tankami.(ale locka nie taka rola)
Ja tu mowie o buildzie na 10 i 25ppl instancje, ktory jest przydatny i czesto potrafi uratowac tylek(immune z 30% szansa na 4sec, na fire czy shadow to jest niebanalna rzecz). Do tego mozna przy nim i grindowac i robic dps taki by byc w pierwszej piatce. Wiadomoze do grindu przydalby sie ihot 2/2 ale wszystkiego miec nie mozna.