Deshroom napisał(a):
Regis napisał(a):
Po pierwsze to bylo z anglikami/amerykanami
podejrzewam że to było z ludzmi którzy znaja angielski i w takim języku porozumiewaja sie z innymi którzy znaja ten język.
generalnie szanuje na takich szwedów ze jak spotka sie takich 3 w party to dalej gadaja po angielsku zamiast po szwedzku co nie przekłada się na zachowanie Polaków od których staram sie trzymać w grze jak najdalej a jak juz to sie nie przyznaje ze znam polski
Dokładnie: mówi się, że obcokrajowcy to nieuki w ogóle, ale ja jak jestem w party z powiedzmy jednym Polakiem i trzema Szwedami/Norwegami/Finami/Turkami (cztery najliczniejsze nacje na moim serwerze) to na Party Chacie zawsze mówię po angielsku a oni również.
Niestety, jak w party jestem przynajmniej z jeszcze jednym Polakiem zazwyczaj jest whisper: "ty, wez po polsku mow, bo angielskiego to ja zabardzo nie kumam"
Aha: raz grałem z czterema Niemcami, którzy "szprychali" tylko po szwabsku. Cierpliwość skończyła mi się po jakichś pięciu minutach rozpaczliwych prób zrozumienia tych ich "ómlautów"i przekonania do gadania po angielsku. Kiedy odmówili wyszedłem z party, a oni po pięciu minutach zaliczyli w WC dwa wipe'y. Zaprosili mnie znowu i okazało się, że angielskiego też potrafią używać