koornik napisał(a):
DirectC napisał(a):
O a potem juz maja luzik, nie jest tak ze oni graja non-stop, graja jak jest nowy instance do wyczyszczenia.
no tak ale przez ostatnie 5 miechow nie bylo momentu w ktorym niebylo czegos do zabicia. wiec przez 5 miechow niestawali od kompa si?
Mijasz się z prawdą, były tygodnie gdzie nie mieli co robić, co najmniej dwa razy po dwa tygodnie były momenty gdy Nihilum siedziało i nic nie robiło. Nie chce pisać czegoś o czym nie mam pojęcia, ale jak na moje oko to około 45-60dni w tych 5 miesiącach mieli wolnych, zresztą zobacz na ich gildie i ile osób raidowało non-stop, nie jest ich znowu tak wiele.
Żeby nie było że ich bronie czy coś, ja poprostu nie lubie takiego generalizowania, że całe nihilum to no lify, no skille itd Oczywiście kilku z nich to pojebańcy grający od początku wowa 24/7, ale nie wszyscy.
Co do skilla to nie wiem gośc który był w teamie jak robili MC, przy pierwszym kilu ragnarosa/nefariana dostał gkick i przyszedł do nas, to my go wyjebaliśmy po dwóch tygodniach bo był takim debilem, że aż szkoda gadać. Może Nihilum jest uber skillowe, ale ja obstaje że tam 5-10 osób jest naprawdę dobrymi graczami, a reszta poprostu nie przeszkadza.