O ja, ale bzdura. Caly czas poswiecony na attumenty idzie do kosza. (a nie sorki dadza itemki, pewnie tak slabe, ze od razu zaopiekuje sie nimi vendor za 3g, a i oczywiscie zmiana attumentow w tym patchu, ale juz nagrody dla tych co sie meczyli, to kiedy indziej
Teraz wszyscy sobie pojda do VoidReaver'a po free shouldery t5, a pozniej na hydrossa i zaczna sie problemy. No bo jak to ? t5 shouldery tak milo, a tutaj w SSC jakies wipy ? i czemu trash taki trudny ? o nie, to trzeba znerfowac. Wiec blizz po wakacjach machnie mega nerf SSC i TK, no bo przeciez ich zamierzeniem jest, zeby jak najwieksza ilosc osob zwiedzila endgame tralalala
(a ja glupi myslalem, ze chca jak najwiecej zarobic, chociaz w tym przypadku akurat jedno z drugim sie pokrywa, wiec i wilk syty i owca cala
)
Jestem w stanie zrozumiec taka polityke (mimo, ze jej nie akceptuje), ale qrka jakas gratyfikacja dla tych co "pilowali" te attumenty musi byc, bo gracze czuja sie po prostu wyr.... :/
nerf, nerf, nerf tak beda wygladaly najblizsze patche
jak to jeden z kumpli na TSie powiedzial: "nie meczmy sie, bo za pare miechow bedzie portal do Illidana"
no to sobie poplakalem....