Ja nie bede szczesliwy.
Problem nie lezy w tym, czy te shouldery sa wedlog niektorych za duzo czy za male.
Problem lezy w tym, ze ork wygladal jak wygladal od niewiadomo kiedy, ja gram orkiem od roku i wielkie shouldery wygladaja imo zajebiscie, komus moga sie nie podobac, mi sie podobaja - dlatego ja gram orkiem a inni nie.
I naprawde nie widze najmniejszego powodu dla ktorego wyglada jakiejkolwiek postaci mialby sie zmienic skoro wszyscy przyzwyczaili sie juz do obecnego wygladu i wybrali sobie taka postac ktora im sie podoba.
Cytuj:
udzie ktorzy rozwazaja rollowanie innej klasy dlatego ze nie podoba im sie wyglad shoulderow powinni skoczyc z mostu imo
tak mowisz? ciekawe.
mam prawie full epic orka (2blue), z epik mountem, exalted u wiekszosci frakcji, bogata historia itd. itp.
I wiesz co? Jesli zobaczylbym blue posta, ze tak teraz ork bedzie wygladal, to nie zastanawial bym sie ani chwili. Dlaczego?
Bo nie bede gral postacia ktora wyglada jak jebana gruszka, nie bede i tyle, bo czemu mam grac chujowo wygladajaca postacia?
A to co piszesz Nikon to jakas brednia, mi sie nie podoba kazda rasa w ally i undeadki (ktora zreszta grasz) wiec czy powinni zmienic ich wyglad bo mi sie "chce zygac jak ich widze"?
Nie sadze...
To sie nazywa
roznorodnosc .