Odnośnie war vs rogue to w ogóle wydaja mi się komentarze zbyteczne. War rozniesie rogala i stfu ze jest inaczej. zrobilem 7 buildow na warow, mialem w gildi dobrego gearowego wara [stopien gearu pod moj] i pod if testowalem wszelkie mozliwosci zabicia wara, lacznie z evenomem i co? DUPA BLADA.
Jak ktos mi powie, ze roznosi wara rogalem, to mu parskne smiechem w twarz.
Podam jeszcze tylko, że na abeku spotkalem innominate mt jak gralem rogalem, i probowalem go z drugim rogalem zabic. kk, padlismy....... zrobilem alt+f4 wtedy. nie, to nie jest placz, to po prostu sie w pale nie miesci.
Warek ma świetne mozliwości zabijania, nie tylko rogali. Podoba mi się pushing który robi, cały czas dookola ciebie. ktos tutaj wspominal.
vidi21 napisał(a):
duzo bardziej skillowym trzeba byc zeby grac dobrze magiem
Nieprawda. Mage jest ciezka klasa do pvp?. A frost nova to co? i shatter? od tego zaczyna kazdy arena mage. 70% magow ma frost buildy z shatterem i z elementalami, bo ssaja 11-15% critem i musza to robic bo inaczej sa lapsami [to ma byc skilled klasa?]. 11 crit i warek z 400 ressilence, kk, taki mage bez shattera nie ma z nim szans, wiec nova must be. Gdzie tu logika?