Mulger napisał(a):
Owszem, tak naprawde ta gre przeszlo de facto dopiero jakies 50 osob, ale co z tego?
Przejsc mmo - makes sense.
Cytuj:
Zeby cos osiagnac w instancacj musisz poswiecic temu przynajmniej z 3-4 godziny dziennie. A Nihilum siedzi czasami i z 16.
Takie jest zalozenie PvE. Ale w 3-4 godziny nic nie zrobisz tbh, raczej 5-6godzin. I nigdy nie slyszalem, zeby ktos 16 godzin siedzial.
Cytuj:
TBC jest ogolnie O.K. poza zmiejszeniem liczby osob ktore moga chodzic do instow.
Zgadzam sie i nie zgadzam sie jednoczesnie. 25-man capy sa fajniejsze dla hc raidowcow, bo wtedy masz pewnosc, ze na okolo ciebie sa tylko dobrzy gracze, a nie debile, ktorzy myla lewo i prawo (HI THADDIUS). Zmniejszenie capa jest wkurzajace dla ludzi, ktorzy nie moga sobie pozwolic na bycie aktywnym - to jest pojawiac sie online na kazdym raidzie.
Cytuj:
Teraz do instow chodzi 10 osob i nawet srednio duza gildia nie wie czasem kogo wziac (jak ma na przyklad 30 na 70 poziomie) do Kara.
Czemu ma nie wiedziec? Skład jest zawsze taki sam - 3 healerow, 2 tankow i dps.
Cytuj:
jesli nad nowym dodatkiem... chyba nawet jeszcze gorzej. Bo co nam moga zaoferowac w kolejnym dodatku? Kolejnych nowych ras? Jakich... krwawych krasnoludow? Gigantycznych gnomow? Czegos wygladajacego jak kalamarnice?
Padłem. Idz poczytaj lore warcrafta, moze zobaczysz jakie rasy tam wystepuja.
Osobiscie nie wierze, zebysmy ujrzeli nowe rasy w Northrend tbh.
Cytuj:
Moze jakichs nowych klas... ale czy jakichs jeszcze potrzeba... Podniesc maksymalny poziom do 80... no tak, teraz trzeba bedzie jeden milion expa na kolejny level-up. Nowe instancje... ta, pol gildii ledwo zaliczy kilka razy Kara, nim wejdzie kolejnych kilka.
Klas nowych nie trzeba, maksymalny poziom do 80 moze byc fajny. Nowe instancje - najwiekszy fun. Jesli przeszkadza ci, ze bedziesz robil kara, kiedy inni wyczyszcza BT, to znajdz lepsza gildie.
Cytuj:
Mnie samego WoW po prostu juz zaczal nudzic.
Macie jakies pomysly, ktore uatrakcyjnilyby ta gre?
Ja chyba nie...
Idz PvP rob. Mnie WoW tez juz nudzi, czekam na WHO/Age of Conan, rerollne z kolegami z internetu. Teraz nałogowo w dote gram, chyba ze raid akurat jest :s