mader napisał(a):
1. Nie masz trochę za mało widoku za plecami?
2. Ilu calowy masz monitor? Wiem, że kiedyś podawałeś jaką masz rozdzielczość ale nie pamiętam.
3. ClassTimers jest fajny bo jak pisałeś pozwala w prosty sposób rozdzielić playera i target. Zainstalowałem.
4. Pod jakim klawiszem masz przełączanie targetów, skoro pod tabem masz preszinga
5. Parrot nie jest zły, w sumie ma chyba więcej opcji konfigurowania co sctd. Testuje.
ps. Nie widzę żadnych makr u ciebie to looknij na coś takiego:
/targetenemy
/startattack
1. reguluje to rolka z sziftem, mam tyle ile chce mieć
2. 22" 1680x1050
3. jak widać używam tylko target reszte wyłaczylem (tam gdzie widac mortala)
4. pod 4tym klawiszy myszy
5. atak mam pod 5tym klawiszem myszy i jestem przeciwnikiem makr, gram w 100% na keybindach i nie widze powodu dla którego miałbym ustawiać sobie dwie rzeczy na jednym przycisku.
nie chce mi sie tego tłumaczyć, ale uważam że makra bardzo ograniczają.
przykład Twojego makra - po co mam zacząc atakowac cokolwiek jak moge wybrać
mam makro do targetowania łańcuchów do jednego bossa w kara, i mam 2 makra do tankowania (HS+SA i SB+Revenge)
mam tez pickpocket/cs makro dla rogala
nie uzywam takich głupawych makr np. do overpower, przełaczam stance i wciskam overpower nie jest wolniej czy cos.
stance mam na rolka up, rolka down i rolka press
BTW. moje ui jest dla mnie zajebiste, ale nikt Wam nie doradzam używać takiego samego - problem paska. poprosił o screen mojego ui, dostał.
czy ja pytam o ocene ? (retoryczne)
moje uzywanie tego topicu ogranicza się do stwierdzeń "zobaczcie fajny mod znalazłem - zróbcie z nim co chcecie moze komuś się przyda"
vchat sypie się odrobinke (moje ui nie moze miec zadnego buga
) z tymi nowymi modami polecam prat 2.0
tylko te czasy musiałem wyłaczyć: