nat napisał(a):
cala retoryka demandreada, ja jestem pro wy jestescie be, a merytorycznie slabo, bo jak moze byc dobrze skoro nie ma sie zielonego pojecia o klasie huntera
teraz przychodzi tu pisze pare postow typy /cry more, a tresci zero
dalej learn to play, nie rob tak bo to jest zle, ta zmiana tez jest zla, no a ta to w ogole bez komentarza lolz laelz l2p nabz stfu
argumentow zero, wlasnych wnioskow zero, pomyslow zero, doswiadczenie hunterem na arenie zadne, no ale w obrazaniu i mowieniu l2p to jest swietny
teletubisiem to kazdego nazwac mozesz, powiedziec ze buffy sa zle tez, ale dodac cos konkretnego czy tez zaproponowac cokolwiek na temat huntera od siebie juz nie, no bo i jak to robic jak sie hunterem nigdy na arenie nie bylo
Ojejo jejo, CBA dostarcza Ci te informacje, czy wysysasz je z paluszka, ktory lizesz kiedy bierze Cie stres, ze nie mozesz znalezc autoshota, teletubisiu ?
Qraczek,
Hunter jest najlepsza klasa do farmienia. W tym jest najlepszy. W dps masz racje, nie topuje dmg meteru, ale nie mow, ze ssie, bo to nieprawda. Idea huntera to shot - do shota trzeba range - oczywista oczywistosc. Zle jest, ze na arenach mozna bez zadnego problemu chowac sie za filarami i uciekac z shot range - ale to chyba nie znaczy, ze hunter jest chujowa klasa ? Zamiast dawac mu kombinacje priest/warrior wanna be tylko ze range skille, starczy zwyczajnie zaprojektowac pare sajtow, kt. beda bardziej hunter friendly. Placz, ze pet huntera zdycha w 3-4 shotach od arena2 melees jest dla mnie smieszny - rozumiem, ze niektorym sie marzy, zeby pet mial co najmniej 4 razy tyle hp co druid raid buffed i co najmniej raz tyle armora ? Jak sie sle peta na autoattacku, to sie nie ma co dziwic. Hunter zamiata w spotach, gdzie jest zasieg, czyli zasadniczo av, ab, gdzie sam ze spokojem moze bronic flage przez dobre parenascie sekund ( jak wie gdzie szukac autoshota - nat, teletubisiu, juz znalazles ? ). Arena to specyficzne pvp, na bardzo ograniczonej przestrzeni. IMO w PvP trzeba po prostu umiec nie dac sie zlapac - na arenie to trudne. Czy to znaczy, ze hunter posysa ? IMO nie.
Jezeli ktos skupia sie na arenach huntem i uwaza, ze jest zle - ok, jest zle - ale to znaczy, ze trzeba po raz kolejny buffowac huntera na CALEJ linii, zamiast po prostu zmienic troche areny ? IMO nie.
Let the drama continue !