kkkk20 napisał(a):
Rownie dobrze moge napisac ikona jest lamerski - ma to jakis sens...??
owszem.
Cytuj:
Sorry stary ale nie mam zielonego pojecia o jakim mrocznym legionie Ty do mnie mowisz? Chyba Ci sie ludzie pomylili a Twoje trolowanie jest nie do zniesienia masz pojecie o tej grze zapewne wieksze niz nie jeden uzytkownik tego forum ale gdzie sie nie pojawisz tam od raz wszczynasz klotnie.
a mozliwe, ze sie pomylilem. kiedys na bn.pl byl ktos o nicku bardzo podobnym do twojego, czlonek ML i obronca ucisnionego huragana!
nigdzie nie stwierdzam, ze mam jakies wielkie pojecie o tej grze, powiem wiecej - mam szczera nadzieje, ze wiekszosc uzytkownikow tego forum ma znacznie wieksza wiedze niz ja, dzieki czemu poznam wreszcie sposoby na pokonanie znienawidzonych teamow 3 heal
i to nie ja zaczalem ta "klotnie" (click 1st page), jeno krowka :>
/edit na edit:
Cytuj:
Mistrzu nie kazdy ma caly dzien zeby sleczec przed kompem klepac areny i zalic sie na forum jak to brak balansu w pvp wplywa na jego fatalne samopoczucie ten jeden ma w nosie wywody zakompleksionego 12 latka ktory moczy sie na sama mysl o tym, ze ktos ma lepszy setup /gear/skilla takie zycie nie jestem imba pro playerem ale potrafie czerpac fun z gry bynajmniej nie musze swoich frustracji wylewac na forum i klocic sie z calym swiatem
jeszcze kilka postow temu ktos mi zarzucal, ze mam malo gier arenowych rozegranych, a teraz juz "slencze caly dzien i gram". woot :>
jak cie nie obchodza moje wywody i whine (temat jest arena whine, wiec czego sie spodziewasz?), to nie czytaj, daj ignore i idz z bogiem.
za wiele swoimi postami nie wniosles, raczej nie zaliczasz sie do ludzi majacych pojecie o mechanice aren (tylko do tej drugiej grupy), wiec daruj sobie pisanie kolejnych postow, w ktorych to znow uraczysz nas stwierdzeniami, ze w 5v5 skill > all, bo jest to oczywista bzdura.
ps.
,,,,,,,,,,,,
.......
a teraz przecineczki i kropeczki wskakuja na swoje miejsca!