prawie, że po 3 latach wróciłem do huntera (konto ze stara 60 jest już sprzedane i koxam na nowo). wtedy byłem totalnym noobem i nie zwracałem uwagi za bardzo na staty itemów itd, teraz wszystko się zmieniło i każde lvlowanie staram sie uczynić jak najsprawniejszym.
jade Orciem BM, mam 19lvl - pytanie, czy warto co jakiś czas załatwić na boostach lepszy łuk (jak np. teraz venomstrike), czy nie jest to takie istotne i można spokojnie wymieniać co parę lvl na coś zielonego z trochę lepszym dps od tego,co mamy teraz?
2. jaki zwierzak jest w tym momencie najlepszy? od 10lvl ciągnę świniaka i podoba mi się to, że ma sporo hp i armora + charge. chodzi mi o to,abym miał o ile to możliwe jednego zwierzaka jak najdłuższy czas, bo nie chce mi się tracić czasu na latanie za nowymi przed 70.
3. używam macra
Cytuj:
#show Auto Shot
/targetenemy [noharm]
/stopmacro [noharm]
/petattack
/cast Hunter's Mark
/startattack
+viper sting i arcane shot aby dps powiększyć. próbowałem paru innych - "starych", ale chyba nie działają już poprawnie. znacie jakieś macro przydatne w lvlowaniu, które znacząco podnosi wydajność huntera (lub oszczędza mi klikania na multum przycisków przy ataku)?
4. czy jest jakiś ciekawy item, który warto
zdobyć na ah? (np bardzo przydatny w późniejszej fazie rozrywki).