mrynar napisał(a):
Vercin napisał(a):
Ja gram w miedzynarodowej ale naprawde obrazasz wielu fajnych ludzi z bl ktorzy sa w polskich gildiach a debilami ich nazwac raczej nie mozna a i progress maja ich gildie naprawde niezly. I wlasnie o to chodzi ze na bl nie dobiera sie ludzi do polskiej gildi "bo sa polakami " Jest tych polakow tylu ze jak sie chce mozna wybierac tylko ludzi na poziomie:) Niewatpliwe na bl gra najwiecej idiotow z polski ale zarazem najwiecej ludzi na poziomie z ktorych mozna zmontowac kilka gildi bo poprtostu 1/3 serwera to polacy i tyle.
Ja nie twierdze, ze kazdy kto jest w polskiej gildii jest debilem. Jestem pewny, ze sa tez polskie gildie, gdzie kretynow wogole sie nie przyjmuje.
Nie znam BL, nigdy tam nie gralem. "Polski serwer" nie brzmi dla mnie dobrze. Czasem wystarczy spojrzec na screeny z nickami, zeby wiedziec czego mozna sie spodziewac.
Chodzilo mi tylko o to, ze odsiew debili nastepuje na poziomie gildii narodowych i ci co pozostaja i szukaja miedzynarodowych reprezentuja soba wyzszy poziom. Dlatego dla mnie gildia miedzynarodowa >> gildia polska w wiekszosci wypadkow.
Dodam jeszcze, ze wcale szwedzki czy angielski debil nie jest lepszy od polskiego. Glupota nie ma narodowosci.
My przyjmujemy ludzi polskojęzycznych
Selekcja debili robi się sama
ponieważ mamy pewne z góry ustalone zasady i raczej ludzie 20+ u nas grają.(głównie zasady zachowania i kultury w gildii)
dodatkowo jest druga gildia, która zbiera właśnie tych debili.
EDIT: Spojrzałem na statystyki ilości graczy
na serwach i na BL jest tylko 6,7k graczy z czego prawie wszyscy to 70 ^^ wiec przez dłuższy czas już przesiew debili został zrobiony i zostali tylko starzy wyjadacze;)
Tylko jakoś pustawy ten serwer już.
EDIT2: lol Opi