Sorry ze replay ale to sa dla mnie dosc wazne pytania
Pytanie co do leader of the Pack : czy ten talent dziala takze gdy gramy solo czy wplywa tylko na osoby w naszym pt .Bo jako feral nie widze sensu go brac gdy np robiac solo q nic w ten sposob nie uzyskuje....
2.Czy ktos mi moze powiedziec o ile % dokladnie w patchu 2.3 zostanie zmniejszona ilosc exp potrzebna na kolejny lvl i o ile zostanie zwiekszona ilosc expa z q
3.Czy jesli mamy zarowno dobry stuff do feral jak i spell to np powyzej 40 lvla istnieje szansa na to ze np lvling robiac q bedzie szybszy w feral czy np spamujac moonfire itp ?
4.Na czym polega ten "cenarion expedition" - to jest jakis q ktory umozliwa zdobycie jakiegos epica dla ferala czy jak?Co musze zrobic aby wogole moc uzyskac dostep do tego q (robic jakies inst , bic repa , czy cos innego?)
5.Co dla np druta beda oznaczac zmiany w elite mobach (ze np bedzie mozna solowac inst jakies??) .Bo jesli teraz np bedzie mozna robic stealth runy i walic bosa melle (bo zostanie sprowadzony mniej wiecej na nasz poziom) , to jak dla mnie git...Zebym tylko jeszcze wiedzial gdzie moge takie runy robic(procz sm) .