Oyci3C napisał(a):
Gram w WoW bo nic innego na rynku nie ma. Jest na obecna chwila najlepszym mmorpg. A niestety jedyna rozrywka na PC dla mnie to mmo - inne "gierki" mnie nie bawia. Takie GoW albo Crysis zagoscilo u mnie na jakies 45min :O
Dla mnie gry na signla przestaly istaniec dokladnie gdy pierwszy raz odpalilem UO, a to bylo jakies hm...9 lat temu.Kazda gra na signla odpalana u mnie na kompie powodowala odruch wymiotny.
Heh, tak jak to moj jeden z wielu kolegow z WoWa powiedzial:
"gry na singla nie sa trudne, istanieja tylko idioci ktorzy nie potrafia w nie grac"
Tutaj gramy z myslacymi ludzmi, co prawda niektorzy z nich wypadaja blado na tle komputera
jednak interakcje miedzy graczami sa tym co powoduje wyzszosc gier mmo nad signlami.
Mowisz ze nie ma nic lepszego w tej chwili na rynku....hm...ja bym sie nie zgodzil.Patrzac pod wzgledem PvP to WoWa kladzie na lopaki nadal stary , dobry poczciwy DAOC i nie potrafie zrozumiec ludzi, ktorzy graja tylko PvP i narzeja na WoWa caly czas siedziac i w niego grajac.WoW jest ewidentnie gra stworzona pod PvE i nie ma co ukrywac ze nie powstal jeszcze taki mmo , ktory by pogodzil PvP i PvE na bardzo wysoki poziomie.