Od tygodnia robię sobie Taurena Warriora. Aktualnie, 49 level. Do wczoraj, byłem Arms z 2h Axami ze względu na crit w talentach, ale wczoraj przerzuciłem sie na Fury po zrobieniu 260 skilla w BS.
Przy okazji Fury, craftnąłem sobie
http://www.wowhead.com/?item=30072 jako MH. W offie mam szybciutkiego 1.5 speeda axa zielonego jak las do proca flurry.
I teraz tak. Z mobami poniżej 48 levelu nie mam w sumie problemu, wdłg. Recounta mam około 89% hit, i tu sie pojawia problem. Levelując dalej i bijąc moby które mają 3-5 leveli wyżej, gra mi się fatalnie. Zgarniam zdrowę bęcki od melle mobów i nic mi w tym nie pomaga. Ba, nawet wydaje mi się, że muszę więcej jeść niż na Arms. Powiedźcie mi, warto w ogóle do 58 siedzieć na Arms buildzie? czy mam kontynuować Fury i męczyć się z wyżej ulokowanymi mobami? a może trochę się wysilić i pozbierać hit plate? a jest w przedziale 50-55 4 części BoP z /ST/BRD.
Ewentualne uwagi na temat Fury bardzo by mi się przydały, oczywiście nie piszcie na temat hit ratinga bo zdaje sobie sprawę, że jest to główny stat jakiego potrzebuje Fury Ware. Wolałbym bardziej dostać odpowiedź, czy respecnąć się spowrotem na Arms czy zostać na Fury i męczyć się z >3-5 leveli wyżej mobami.