Shadhun_ napisał(a):
A ja sobie nic w piroxie nie zmieniałem wyfarmowałem wszystko co chciałem druidką.
I tak, imo można /flexować że sie nie zapłaciło 50 zł (bo pewnie zajeło by to mi z miesiąc ręcznie ) blizzardowi za siedzenie przez ten miesiąc na AV.
Co do ludzi wielce oburzonych, samo to że uważacie ręczne wyfarmienie tego za osiągnięcie to jest troche chore, płacimy za tą gre, powinnismy mieć z niej możliwie najwięcej funu, wszystkie górnolotne pierdoły typu "bez pracy nie ma kołaczy " zachowajmy może na RL. To jest gra. Podejście typu "musisz sie napracować żeby później sie bawić" jest wielce wygodne dla producentów, oni chcą byśmy tak myśleli, pozwala im to tworzyc nudny content z obietnicą że "kiedyś będzie lepiej".
Bg muszą byc naprawione, myśle nad kolejnym altem i prawde mowiąc wolałbym ten gear sobie zrobić nawet w troche dłuższym czasie ale mając z tego jakiś fun, ucząc sie grac postacią. Granie 12h dziennie AV to nie fun.Mogli by zwiększyć zdecydowanie honor za AB/EOTS/WSG może powróciły by czasy stałych premadów grających po x h dziennie. Nie mówie że to było idealne, ale na pewno dawało więcej zabawy niż to nieszczęsne AV.
To ze rozpierdalasz zabawe ludziom ktorzy chca sobie pograc w AV sie nie liczy. W koncu najwazniejsze sa TWOJE itemki.
Nie podoba sie? Nie graj, zamiast psuc gre innym.
Dawno temu tez uzywalem botow w innych grach i myslalem ze mi sie nalezy. Teraz z tej perspektywy widze jakie to bylo dziecinne zachowanie z mojej strony.