Kharaas napisał(a):
Kefas napisał(a):
Tyle, że zarówno na ss rogala jak i ms warriora +whity hity obu klas ma wpływ posiadane ap. Nic tu nie da epax weapon bo i tak będzie bił jak calineczka podczas gdy mag będzie bił dalej z frostbolta za te swoje bazowe 700 czy ile tam. Warrior dalej będzie musiał przebić sie przez te 1,5k (??) power word: shielda/ice bariera + mana coś tam (to co ma każdy mag zabierające mane zamiast hp gdy się otrzymuje dmg) . Nic tu nie pomoże znajomośc skilli innej klasy i tyle.
Aha warrior nie ma finisherów a jego ms będzie posssysać nawet z epax weaponem. Evis co prawda słabo skaluje się z ap więc z tego może dmg coś by było.
Pamiętaj ze dobra broń to wyskoti topdmg, dolicz do tego atp ze statów; np ja mam dorfem 190 sily z bronia. naked w battle stance mam 540-734 dmg. Wiec troche mijasz się z prawda. To klasy melee zyskuja najwięcej z broni, nie casterzy.
A czy ja napisałem gdzieś, że jest inaczej? Mówię tylko, że nasz dmg będzie mniejszy, a trzeba się dalej przebić przez spelle absorbujące tyle samo dmg. Nie zapominaj również, że przyrost rage skaluje się z ap/critem/hitem etc. Nie wiem ile goły mag/priest/etc na 70 lvl ma many ale raczej wystarczająco żeby zjechać gołego warka spragnionego rage
.