Cytuj:
od czasu, gdy piecze nad serwisem przejął gm jednej z polskich gildii
Jestem twórcą, administratorem a zarazem redaktorem raidstatusu i nigdy nikt nie przejmował żadnej pieczy nad stroną co więcej nie przypominam sobie aby sugestie jakiegoś GM kiedykolwiek wpłynęły na charakter serwisu.
Strona jest od samego początku prowadzona w ten sam sposób, od zawsze newsy są pisane o pierwszym FK po stronie ally i hordy lub tematach, które uznam za istotne lub by mnie zainteresowały. Jeżeli się to komuś nie podoba nie musi odwiedzać strony! Tak jak napisałem to, w którymś z komentarzy nie mam chęci i czasu aby siedzieć nie wiadomo ile i pisać o każdym killu (od tego są specjalne zakładki na stronie aby można było to sprawdzić) uważam, że wystarczająco wkładam w ten serwis swojej pracy nie czerpiąc przy tym żadnych korzyści oprócz satysfakcji i czasami kilku życzliwych slów. Podsumowując jeżeli się komuś coś nie podoba i uważa, że w jakiś sposób można by było wnieść zmiany pozytywne piszcie na e-mail a nie robicie burdel w tym temacie jak i u mnie komentarzach a nie to droga wolna sami zróbcie taki serwis i poprowadźcie go zobaczymy co z tego wyjdzie ;>
ps. nie moja wina ze BL jest serwerem na którym skupia się najwięcej polaków oraz że znajdują się na nim gildie które czyszczą wszystko jako pierwsze. Bądźcie pewni że jeżeli z innego jakiegoś serwera ktoś coś zabije pierwszy też o tym news bedzie.
ps. nie róbcie burdelu i smietnika tylko dlatego że się wam coś nie podoba fakt jest taki że nigdy nie dogodzisz wszystkim na raz.