Sorry, ze sie doczepiam do tematu ale nie chce zakladac nowego a mam podobna sytuacje, z tym, ze w moim przypadku zostalo skradzione konto a nie tylko okradzione - wrocilem sobie spokojnie do domku, chcialem sobie pograc, wlaczam gre wpisuje login i haslo a tu mi wywala, ze haslo jest bledne... no to sruuu na strone blizza, zmiana hasla, wpisuje login, secret question, mail a tu nagle bum wywala mi, ze podany mail jest niezgodny z kontem O.o a to na ja strzala na gmaila, loguje sie bum nie da sie haslo bledne, przypominarka hasel znowu secret q tyle, ze teraz na gmailu - dostep do maila odzyskany. Loguje sie a tam mail od blizza czy napewno chce zmienic maila.... ok... no to juz wiem, ze hasla sobie do gry nie zmienie bo mail zostal zmieniony ( ale przynajmniej znam maila nowego 'wlasciciela' . Szybko wszedlem na forum blizza aby dowiedziec sie co robic w takiej sytuacji, wypelnilem stosowny formularz podajac tam imie i nazwisko, nowego maila, opisujac sprawe, podajac secret q oraz cd-key z gry no i skany z dowodu osobistego, prawa jazdy i paszportu aby mieli pewnosc, ze to ja. No i teraz mam pytanie, skad mam wiedziec, ze moj mail w ogole do nich dotarl? nie dostalem zadnego potwierdzenia ani nic w tym stylu, skontaktowalem sie z kumplami z gildii, ktorzy powiedzieli mi, ze ktos ciagle gra na mojej postaci (co potwierdza wow-armory - zmieniajacy sie rep oraz gear) . I jezeli ktos mial taka sytacje, ile trzeba mniej wiecej czekac na jakakolwiek odpowiedz od Blizza? nie chce aby ktos wykorzystywal oplacony przezemnie abonament, a ponadto mialem ustalona subskrybcje karta, ktora raczej nie zostala usunieta... za kilka dni sie konczy abo a na koncie ciagle mam kase i nie moge sie jej z tamtad pozbyc wiec najprawdopodobniej kasa zostanie sciagnieta i ktos sobie bedzie w najlepsze gral na moj koszt... Dzownilem do blizza na tech support ale tam mi powiedzieli, ze oni sie takimi sprawami nie zajmuja i mam wypelnic formularz... moze powinienem zadzownic gdzie indziej aby sie czegos dowiedziec albo chociaz zalatwic aby zablokowali juz te konto a potem sobie spokojnie prowadzili sledztwo?
|