niebezimienny napisał(a):
Nokiu$ napisał(a):
Życie.
Ale kurwa powiedz mi, po co tworzyć te zaczepki? Nudzi wam sie czy ki chuj?!
( wulgaryzmy były po to by podkreslic nerwowość sytuacji, jeżeli kogos uraziłem, i przezemnie będzie musiał isc do spowiedzi, to przepraszam)
quotin dis
Warte quotowania dis :-P
Nokiu$ napisał(a):
Gotn to jest mentalnośc forumowiczów. Sami nie potrafią, to muszą komuś dojebać. Nie chodzi mi nawet o moje zdjęcie, ale o praktycznie wszystkie tematy gdzie ktoś chce coś ciekawego pokazać. Nic nie poradzisz. A z drugiej strony, takie ataki ( o ile to moge tak nazwać ) prędzej czy pozniej sie znudzą, przestaną byc smieszne, w gruncie rzeczy juz nie są.
Do ludzi którzy lubia tworzyć flame/jeździc po kims... Czasem zastanówcie sie pare razy zanim postniecie, bo to staje sie ( uwaga, popularne słowo ostanio ) żałosne.
Zauważ, że akurat Ciebie się przyczepiliśmy. Nie uważasz, że wina leży po Twojej stronie? Ja akurat kpiąc sobie z ludzi na forach wybieram takie jednostki, które są krótko i dosadnie mówiąc
błaznami, bo ani to co postujesz nie jest mądre, ani śmieszne. Co z tego, że ktoś ma nick podobny do Twojego? Tak ma 90% graczy. Prędzej zabawnym by było i o śmiech mnie przyprawiło (a co kurwa, zarymuje sobie) jakby ktoś miał nick "kaczynskitochuj" niż "nokkius"