Kefas napisał(a):
Sinthar napisał(a):
a ja bym powiedzial ze druid ale ''restokin'' 33/0/27 przyjenosc z gry jest duzo wieksza no i \ niektorymi teami nie trzeba sie tak ciackac
lock/drut a dobrą sprawę nie ma żadnego hard countera dla takiego teamu.
What ?
9/10 vs good team dpriest/rogue = przegrana, lepszego countera na lock/dru nie znajdziesz. Fakt faktem jesli team jest slaby to tutaj żadnego problemu nie ma, priest idzie OOM dość szybko.
dru/lock vs good war/dru = podobnie ale tutaj troche latwiej. Duzo zalezy od szcescia, jeden lucky ressist fear/cyclone/bash etc przez druida i po zawodach. A to jedyna taktyka sensowna tutaj czyli CC druid, nuke war. CC warek, drain drut sie nie sprawdza. Oczywiście lock i pet dostają spam MS + hamstring wiec 2x więcej many idzie na heal w porównaniu z drugim drutem.
dość rzadko widuje teamy 2x rogue ale ostatnio taki spotkaliśmy i zrobili mojemu drutowi kuku na muniu w ok 7sek, lock oczywiście sap/blind. Mam 430resi, 11k hp ale vs taki stunlock i burst dmg ciężko jest cokolwiek zrobić
Jesli uda sie chociaż znaleźć jednego rogala zanim oni znajda druida to juz jest 10x łatwiej.