@ Robus
Juz kiedys ktos mi rzucil tez tym topiciem. Przeczytalem go calego i wtedy i teraz, ale mam wrazenie, ze ty tego nie zrobiles, albo nie rozumiesz czemu to gram.pl dalo dupy. Ogolnie caly topic mozna podsumowac postem Goatusa z pierwszej strony:
Goatus napisał(a):
Razoth napisał(a):
Reroll gram.pl
HAHA dobre.
Wiesz jaka różnica w tej sytuacji między gram.pl będzie a ultimą? Taka że ludzie którzy zamówili w ultimie dowiedzieli się o problemach na 6 dni przed premierą a w gram.pl dowiesz się w dniu premiery ;]
Ogolem zabawny topic, fajnie sie teraz czyta np ze:
Cytuj:
Skoro Cdprojekt wypowiedział się że MA w dalszym ciągu pudełka z grą nawet na świeże zamówienia, to nie widze powodu by się bać. Gram.pl nie dało mi jeszcze powodu do zdenerwowania.
I to ladnie pokazuje, jak to gram.pl wyruchal ludzi, ciagle przyjmujac preordery wiedzac, ze nie starczy im pudelek.
A wracajac do tego, czemu to gram.pl dalo dupy - Ultimie w koncu udalo sie zrealizowac wszystkie zamowienia pomimo roznych trudnosci. Ultima pare dni wczesniej poinformowala klientow, ze nie dadza rady z zamowieniami(chociaz dali) i pomijajac fakt, ze proponowali wtedy gre 20 zlotych drozsza niz pierwotnie, to dali klientom przynajmniej wybor i czas na jego dokonanie. Gram.pl laskawie w dniu premiery poinformowalo mnie, ze mimo zlozenia preordera, pudelka dla mnie braklo(przypomne, ze dzien wczesniej w statusie zamowienia mialem napisane, ze produkt jest spakowany i gotowy do wysłania).
Wiadomo, ze ktos komu gram.pl paczke wyslalo, nie bedzie niezadowolony i ma w dupie to, ze inni nie dostali. Ale niech tacy ludzie nie pisza, ze gram nie dalo dupy, skoro dalo.
I pozdro dla Goatusa za post, ktory cytowalem. Jeden z moich uluionych postow w ogole ;p