Co do ratingu 2,1k- no cóż, według mnie jest to wysoki rating, ale jeśli dobijasz do niego bez większego kłopotu- to gratuluję
Nie wiem na jakiej grasz battlegroupie, ale tam gdzie mam okazję grać, na Cyclone, widzę wielu gladiatorów z ratingiem 2000. Znam (może to za dużo powiedziane, ale widywałem je i zamieniłem jakiś czas temu kilka słów) z osobami, które zdobyły tytuł Merci Glad na bgrupie Vindication i po przeniesieniu się na Cyclone nie mogą się wybić ponad rating 2050... Ale takie jest życie
Nie wiem jakie kosmiczne ratingi osiągasz, że 2100 to nic, chociaż sam nie uznaję takiego wyniku za coś niemożliwego to i tak zakończenie przyszłego sezonu z takim ratingiem będzie mnie bardzo cieszyć.
Wracając do magików, pewnie, złapanie i utłuczenie takiego jest możliwe, ale chodzi mi po prostu o to, że mag jest jako tako counter klasą dla warriora. Po spotkaniu równie dobrze ubranego i doświadczonego maga i warriora (zakładam też, że mają równie wiele szczęścia
) moim zdaniem zwycięsko wyjdzie z walki mag i tyle.
Przecież nie twierdzę, że ani razu nie udało mi się ubić maga. Ba, udaje się wiele razy, ale uważam, że w tej walce szanse wcale nie są równe.
Swoją drogą, moją ulubioną kombinacją zawsze był warrior+paladyn (ew. priest lub szamek, bo nie było takiego ez-mode'a
) i w takim combo ubicie maga nie jest sztuką
(no i spójrz na mój podpis, jest w nim cała prawda o każdym warriorze
)