szczerze nie widze w ogole sensu isc w destro chyba, ze cie gildia zmusi bo za duzo debuff slotow zajmujesz. mozliwe, ze destro bedzie lepiej sprawdzac sie w lepszym gearze jak bedziemy mieli juz duzo kryta, hit cap, 15-20% haste i tone sp. wtedy ruin ma naprawde sens - no i co za tym idzie cale destro.
co do dpsu. powiem szczerze nie patrze na dps meter
wole patrzec na dmg done i w 25tkach zwykle jestem w czolowce lockow co sklada sie na 1-4 miejsce na bossach statycznych jak np patchwerk a 4-9 na innych chociaz tu zalezy bo mozna miec ogromnego pecha na grobulusie np i biegasz bez przerwy i prawie dpsu nie robisz. na patchwerku mialem 3.6-3.8k dps a oomkin druid (byl 1st) 4.5k. takie male porownanie (on ma troche lepszy gear ale ogolnie teraz oomkin wymiata)
w heroicu sie bedziesz gniewal na ten build. jak nie masz dobrego tanka to nic nie wykrecisz. moby za szybko gina zeby doty cos mogly powiedziec a jak zaczniesz aoe to musisz miec dobrego tanka
zwykle wale seedy - lepiej wychodza a o mana wiadomo martwic sie nei trzeba.
czyli ogolnie pve nie jest zle - nie mamy dpsu jak na 70 (w porownaniu do innych klas) ale w pvp bedzie tragicznie
nie wiem czy nie zrezygnowac na poczatku z aren - nie mam ochoty sie denerwowac