BiGi napisał(a):
mam juz pare itemkow za questy z fijordu +str +sta +spellpower (bez inta) , wiec sa stricte itemki pod unholy
pewnie beda regularnie kradzione przez retri palkow....
A po co Ci spellp skoro do dmg z spelli naszych brane jest AP?
2.Wczoraj do późna w nocy zacząłem przyglądać się blizej drzewkom talentów i doszedłem do wniosku iż tak naprawdę w blood/unholy/frost nie ma tak pogrupowanych talentów które mają jakiś znaczący wpływ na tankowanie ...W blood mamy parry w ice mamy bonus armor między innymi , w unholy mamy lichborna + AoE co doskonale sprawia się jeśli chodzi o trzymanie agrro , chociaż samo frost presence nie dość że sprawia iż na tanka się nadajemy (60% armor bonus + wiekszy threat) to jeszcze nadaje się do klepania elite mobkow .Pytanie tylko do osób które twierdzą że w PvE (mówię tu o raidach i instance 5man) to unholy albo frost są najlepsze do tankowania ale 0 argumentów/buildów i zasad działania dlaczego to właśnie frost zapewnia większą przeżywalność a nie unholy i odwrotnie ...Fajnie by było jakby wypowiedział się ktoś kto tankował 10/25 man w becie chociażby albo obecnie troche wiecej niz Nexus