Kabu napisał(a):
Shadhun napisał(a):
No koledzy mieli statystyki około 90-4 pierwszego tygodnia, nie mówiąc już że sukcesywnie utrzymywali się na tych ratingach z upływem następnych tygodni, więc czemu pajacu porównujesz to do trafienia 2 razy losowania lotto w którym nic nie zależy od ciebie.
Nie jest to odosobniony przypadek, takich teamów jest/było sporo.
Żałosne kundle zawsze będą skamleć na gear/balans/pingi/fps, zamiast spojrzeć prawdzie prosto w oczy i powiedzieć 'jestem chujowy więc dlatego mam taki rating a nie inny'.
Moj Ty mistrzuniu, przy ocenianiu czy na gre maja duzy wplyw itemki nie bierzesz jakis 2, 3 osob i ich jakis tam wynikow (btw wynik 90-4 moze mowic, ze albo twoi koledzy sa nieziemsko dobrzy (czyli ich wynik nie mowi nic o grze), albo mieli setup, ktory w danej chwili wymiatal, albo stosowali metode podstawiania, albo na serwie graly tylko 4 teamy umiejace grac, a reszta to te slawne "chujowe" nuby). Jesli w grze liczy sie "skill" to dwie osoby na podobnym poziomie w roznych itemkach (jeden porzadne, drugi srednie) staczaja w miare rownorzedna walke (oczywiscie przewaga powinna byc po stronie osoby z lepszymi itemami, ale to powinna byc "przewaga", a nie "calkowita dominacja"
)- tak jest w wowie?
Na pewno nie byli oni ewenementem, takich teamów było/jest troche, tak kolesie wymiatali nieziemsko, później gdy dobili z gearem robili jakieś sick ratingi, jest to możliwe oczywiście, nie dla przeciętego gracza.
Ja nie przecze że gear ma wpływ na wynik walki, nawet nie przecze że za duży, ale to nie tak że nubzor w season 4 wyrucha dowolny setup graczy w gearze sezon, lub dwa niżej.
Zauważ też że mówimy o sytuacjach ekstremalnych czyli top end pvp gear vs zielone crapy, teamów które wbiły się na szczyt posiadając jakiś season 1 gladiator było w seasonie 3 już naprawde sporo.
Tak czy siak, nie dojdziemy do porozumienia, jak mnie ruchali na arenach to też tłumaczyłem sobie że to przez gear i wtedy też nikt by mi mnie nie przekonał że jest inaczej.