Siema jestem Rivales. Gram w WoW'a już od 2 lat i chciałem Wam Wszystkim przedstawić mój nowy serial internetowy pt.: "Rivales Najlepszy Palla Na Świecie"
Opowiadać on będzie o przygodach Palladyna zwanego Rivales podczas podróży przez Wirtualny Świat gry World of Warcraft.
Będzie miał formę "komedii" i będzie nastawiony na pokazanie że wow wcale nie musi być grą tylko dla hardcorowców ale także dla normalnych niedzielnych graczy.
Mój serial przede wszystkim skupia się na levelingu palladyna i grą nim ogólnie. W każdym odcinku ktoś powinien znaleźć coś dla siebie np. : porady jak zdobywać gold, jak skutecznie levelować, przydatne mody itd. A to wszystko po Polsku i w najlepszej możliwej jakości. Filmiki powinny wychodzić praktycznie codziennie (max co 2-3 dni)
Zapraszam do oglądania i subskrybowania mojego kanału
http://pl.youtube.com/user/RivalesOwns. (wiem że to forma reklamy ale w naszych czasach trudno się zareklamować w internecie, przynajmniej ja nie wiem gdzie
Dlatego prosił bym serdecznie Moderatorów i Administratorów o nie kasowanie tego tematu i potraktowaniu go jako rodzaj wideo poradnika dla wszystkich graczy world of warcraft z nutką humoru, gdyż chciałbym żeby tak właśnie był on odbierany.)
Na tym kanale będę zamieszczał porady, śmieszne filmiki i wszystko co związane z grą World of Warcraft. Zapraszam do subskrypcji kanału, wystarczy kliknąć żółty przycisk przy jednym z moich filmików lub na kanale żeby dostawać powiadomienie kiedy wyjdzie mój kolejny filmik.
Życzę miłego dnia
Ps.Wiem ze ktoś szczególnie fani mogą mi zarzucić kopiowanie Athene. Sam jestem Jego fanem i nie ukrywam że jego seria jest po niekąd moja inspiracją. Więc prosił bym o nie porównywanie mnie do Niego np że jestem gorszy albo coś bo nie o to w tym chodzi
Proszę pamiętać że jest to parodia i nikogo tak naprawdę nie obrażam