Sobtainer napisał(a):
Ale wywody robicie
, sami chyba siebie oszukujecie Panowie.
Co tu dużo gadać. Poszli kompletnie na łatwiznę, żeby każdy gracz mógł fioletować pod IF i nie ma żadnego innego argumentu dla którego można twierdzić inaczej.
Zrobili grę dla każdego teraz i każdy może się w niej czuć że jest Epix. I to jest qrwa phail Cashasty, a nie to co napisałeś.
Z jednej strony, podziwiałem kiedyś Blizzarda za parę rzeczy.
Ale z drugiej strony aktualnie, nie podziwiam ich za nic, wczoraj widziałem dzwonki do komórki na ich stronie i tapety na komórkę do zassania. Dzwonki z IF, Orgrimmar itd.
Są granice... przynajmniej dla mnie.
Fajnie ktoś ostatnio napisał.
You want t7 chest? pay only 19.99$.
Pozostaje tylko czekać, aż takie coś zrobią (przenośnia).
Ja ich podziwia za to, ze prezesi/dyrektorzy wykonawczy/i cala reszta od nadzoru moze sobie pewnie prywatne wyspy kupic -;-. To akuart godne nasladowania.
No jeszcze dopracowywanie gier zasluguje na pochwale.
Nagannie za to, traktuje pojscie na latwizne i wykorzystanie gotowych schematow zero oryginalnosci, zero jakiej kolwiek innowacji, poprostu copy-paste tego co maja inni i odpluskwienie tego z baboli..
Cytuj:
Wlasnie dawniej bylo widac ze Blizzard robi gry bo to kocha, wkladal w to pasje i to bylo widac.
Z pasji na masowym rynku to nie wyżyjesz.
Z drugiej strony gry pisane pod XNA i trafiajace na XBoxa (na Live, w tym ich sklepie), czesto naprawde zaskauja pomyslem/wykonaniem i ich autorzy nie narzekaja na to ze kiepsko na tym zarabiaja (no chyba ze ktos ma ambicje kupowac nowych samochod jak staremu sie paliwo skonczylo, ale to inna bajka).