Fabianek napisał(a):
Zmiany imho na plus, drazni mnie jedna zmiana w drzewku unholy ze bede zmuszony do brania +3% spell hit co srednio mi sie usmiecha bo mam cap przy 2%. Ale poki co jakos mocno sie nie prjavascript:emoticon(':har:')zejmuje bo blue juz pisali ze zastanawiaja sie nad zmiana powrotna (wymienili talent T1 z T2) wiec zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dla archivment whores dosc istotna zmiana nie uwzgledniona w patch notes mounty za glory of the raider normal/heroic mozna dostac tylko do patcha 3.1
Generalnie to na PTR jedna sprawa jest spieprzona powinien byc vendor glyphow bo brak ich na AH, inkow tez a zielsko jest 5k gold/stack mozna kupic pare stackow ale to i tak pigmentow nie nazbiera sie na ~20 glyphow bo mniej wiecej tyle buildow planuje przetestowac.
Ogólnie się zgadzam z twoimi słowami, tylko jedna rzecz nie daje mi spokoju... Dlaczego do licha ciężkiego glyphy mają być u vendora????!!!! Ale wybaczam ci bo chyba się zagalopowałeś.
Nie po to robili nową profesje jaką jest inscription po to żeby było glyphy u vendora... To może odrazu wszystko dajmy u vendora, enchanty, gemy, epix gear... Stary daj spokój
Poza tym ludzie mający inscription tracą na tym, albo nie zarabiają... Chyba że sami zbierają kwiatki (ale równie dobrze można to sprzedać)... Kupując kwiaty i sprzedając glyphy ledwo wychodze na swoim i taka jest prawda (mowa tu oczywiście tylko i wyłącznie o moim serwie), bo nie wiem jak jest na innych.