borboun napisał(a):
Jasne bo gear to wszystko hihi /fail
nie, na rajdach i hc tylko skill liczy. Idziesz jak burza i 1-shotujesz wszystko w swoich blue..
Cytuj:
Nie podoba ci sie to idz z crapami tez i wajpuj 2 godziny w nexusie hc, w czym problem.
borboun napisał(a):
Widzę, że masz doświadczenie 2h w nexusie gz!
funny.
Cytuj:
Poza tym ze ktos chce zeby linknac [EPIC] nie znaczy ze musi kazdy miec full. Chca zazwyczaj zobaczyc tylko czy nie jest caly szary.
borboun napisał(a):
Świetnie postaw się w sytuacji kogoś kto już przerobił normale i chce sie gearować w hc, a ty mu na to spierdalaj jak nie jesteś [EPIC].
Żałosne
napisalem - idz z innymi crap gearami jak ty, zamiast plakac. z jakiej racji maja cie inni boostac srsly. i tez bylem w takiej sytuacji na paru charach, nie prosilem sie gildii zadnej o boosty, tylko wlasnie z greenami/blue jak ja chodzilem i nie narzekam. Full epic po 3 tygodniach bylem juz. A teraz jak jest ToTc to juz calkiem..
Kefas napisał(a):
Przeczytaj sobie opis achivmentu epic, bo chyba tego nie zrobiłeś. Nawet ja tego na druidzie nie mam, a jakoś mam 2.3k heala...
moze sobie przeczytaj jeszcze raz co napisalem bo widze srednio ze zrozumieniem. Nie bylo mowy ze ktos ma miec ZROBIONY ten achivment, tylko ze chca zeby linknac.
Nawiasem to ten achiv mam, jesli tak Cie to interesuje. Jakos 3 tygodnie po wbiciu 80 zrobilem. A jak mialem 1/2 mialem zrobiona to i tak po linknieciu mnie wszedzie praktycznie invovali.