Witam. Moja sytuacja wyglada tak że kumpel zaprosił mnie do WoWa (wysłal link z zaproszeniem itp.). Profity miały być takie :
"Tak więc obecne przywileje za rekrutacje nowego gracza wyglądają następująco:
- Za każdą osobę która przekształci wcześniej podany przez Ciebie kod Trial w pełne konto otrzymasz darmowy miesiąc gry dla jednej z Twoich postaci. Darmowy miesiąc rozpoczyna się w momencie gdy Twój przyjaciel rozpoczyna grę na pełnym koncie.
- Zarówno Ty jak i Twój przyjaciel otrzymacie możliwość przywoływania swoich postaci nawzajem. Summonowanie można wykonać raz na godzinę. Funkcja wygasa gdy jedna z waszych postaci osiągnie 60 poziom.
- Podróżowanie z nowym graczem daje Ci przywilej uzyskiwania potrójnego doświadczenia. Potrójne doświadczenie obejmuje zadania, odkrywanie nowych lokacji oraz doświadczenie z zabitych przez nas mobów.
- Za każde zdobyte 2 poziomy otrzymujesz 1 poziom na jednej z twoich nisko poziomowych postaci.
Aby otrzymać wszystkie te przywileje rekrutowany przez Ciebie gracz musi zgłosić twoje konto w programie rekrutacji w ciągu 90 dni. "
On ma postać na 80 ja zdążylemw trialu nabic 16 lvl. No i załozyliśmy party ale nie dawalo mi żadnego 3x expa. Mój kumpel przelogował się na drugą postać która miała 11 lvl i tu sytuacja wygladala zupelnie inaczej po zalozeniu party po nacisnieciu PPM na kumplu była opcja "Grate to level" i w taki sposób nabilem dla kumpla 5lvl. Czy to na tym ma polegać ten cały Recruit a friend. Moim zdaniem to by było trochę nie logiczne. Czekam na wasze sugestie. Pozdrawiam
PS Dla ludzi znających angielski może coś tutaj wyczytają
http://eu.blizzard.com/support/article. ... leId=30562