Taki poradnik "pod reka" moglby sie niezle sprawdzic, gdyby przede wszystkim trzymal poziom. Mysle, ze wbrew pozorom mozna napisac ciekawe artykuly, a czytelnicy na pewno by sie znalezli. Sam wole czytac artykuly w formie papierowej niz www bo na ekran to sie gapie 8 godzin w robocie, a potem w domu. W pracy wszelkie ciekawe artykyly zwiazane z praca drukuje na drukarce bo po prostu jest to wygodniejsze, a przy okazji mozna sobie cos zaznaczyc, "odhaczyc" itd. itp.
No ale to musi byc profesjonalne podejscie, czyli, np.:
1. Przedruki ciekawych artykulow z wszelakiej masci stron poswieconych wow'owi
2. Nie mam miliarda altow wiec z checia poczytalbym np. artykuly zestawiajace ze soba np. tankow, i porownujace ich mocne, slabe strony itd. itp. podobnie np. z healerami.
3. Poradniki. Z takich ostatnich to z checia bym widzial w takiej gazecie zestawienia matsow potrzebnych na wylevelowanie blacksmithingu i innych profesji. Wiem, ze takich poradnikow jest w necie pelno, ale nie kazdy ma czas, ochote szukac tego, wchodzic tam i potem siedziec na alt+tab'ie.
Mowiac wprost - jesli ktos za te 10-13 zl, bylby w stanie (nawet jadac totalnie na przedrukach) zebrac te wszystkie naj- artykuly do kupy to calkiem mozliwe, ze kupilbym cos takiego. Inna sprawa, ze takie przedswiewziecie bym widzial raczej jako poradnik 1,2 numery (np. "normal" dla beginnerow i "heroic"
Wydaje mi sie, ze najwiekszy problem to ... amatorszczyzna. Jakis redaktorzyna cos tam cos tam naskrobie sobie, walnie pseudo porady w stylu rob zielone i zolte questy
i juz gotowy numer. Takie cos to nie przejdzie. Smiem twierdzic, ze stworzenie takiego numeru wymagaloby znacznie wiekszych wyrzeczen niz wyproukowanie kolejnego numeru np. CDA, bo tam ludek dostaje gre, pogra w nia 2 dni i costam napisze. A w wowie, zeby cos z sensem napisac to trzeba miec troszke dluzszy staz
Reasumujac - musieliby to pisac ludzie z najwiekszych polskich gildii + rozne blogowe freak'i tak naprawde bo chyba tylko oni odpowiednio, poziomiem byliby w stanie ogarnac temat... (no i kogos od gramatyki hehe)