Farod napisał(a):
nie ma co sie pocieszac ze cata wyjdzie przed blizzconem, jest bardzo malo realne zeby w 3 miesiace wypuscili 2 gry - sc2 i cataclysm. Tak tak wiem, cataclysm to nie gra, a expansion. Jednak gdy to sie przeklada na pln co to za roznica czy nazywamy to dodatkiem czy gra ? Jest to w kazdym razie produkt na sprzedaz.
Argument nawet sensowny, Blizzard za dużego wyboru nie ma moim zdaniem - bo po prostu nie starcza już contentu i Ruby Sanctrum tu nic nie zmieni.
Jeżeli spojrzeć na BC -> WotLK to Sunwell (ostatni content patch przed WotLK) owszem wyszło ponad pół roku przed premierą dodatku, ale był duży quest hub z masą daily + raidówka z gated contentem + 5 man. Ruby Sanctrum to tylko jeden boss, a ICC wyszło w grudniu...
Dlatego wydaje mi się że Blizzcon to dla nich taki ostateczny termin, możliwe nawet że premiera będzie na Blizzconie, albo parę dni przed/po. W końcu to niemalże relaunch WoW'a więc całkiem spore wydarzenie, a i ingame event zapowiada się epicko.
Druga sprawa: Blizzard mówił że na tegorocznym conie będziemy już marudzili na biegających wszędzie goblinów/worgenów ;P Ja wiem że Blizzard nie słynie z dotrzymywania terminów, ale jestem dobrej myśli.