Argahawk napisał(a):
No właśnie nie wiem gdzie zacząć swoją grę od nowa
Myslałem wpierw o starym "dobrym" BL'u ale sami wiecie jak tam czasem jest, więc myślałem żeby spróbować jakiś inny serwer.
A z tego co gdzieś czytałem to niby najwięcej polaków gra na Grim Batol, Frostmane, Defias Brotherhood ale gdy się tam pytasz na czacie np. w stormwind to jakoś nikt sie do naszej narodowości nie przyznaję
Dlatego postanowiłęm się tutaj zapytać
Ps. oczywiscie jak juz nie ma tam duzego (lub wcale) polskiego community to moze ktos chociaz zna te serwery a dokladnie Forstmane i Defias Brotherhod. A jak nic z tego nie wyjdzie pozostaje BL
gram od 3lat na deffiesia , bardzo dobry poziom PvE jak i PvP w Ally calkiem ladna duza progressowa gildia GROM (pograsz z nimi i HC content i znajdziesz graczy pvp chetnych na Wysokie Raty) , wysoka kultura , duzo world pvp eventow , raidy na stolice , stary content po itemy na transmog itd. ogolnie server RPPVP jest masa RP gildi ktora trzyma klimat i kulture na serverze , nieraz biegnac przez barrens w oazie zobaczysz grupe RP graczy itd.
w Hordzie tez sporo gildi , ogolnie polecam gildie miedzynarodowe ;] lepszy progress