Zaczne od wklejenia NEWS`a z
http://www.cdprojekt.info/:
"Ze względu na olbrzymie zainteresowanie kartami pre-paid w całej Europie oraz znaczne i niespodziewane ograniczenie ilościowe zamówień przez wydawcę - firmę Vivendi - w wielu krajach europejskich, zmuszeni jesteśmy do przeniesienia terminu realizacji części złożonych zamówień na karty na miesiąc kwiecień.
Przesunięciu ulega termin realizacji zamówień na karty pre-paid oraz zestawy (karta + gra WoW). Wszystkie zamówienia złożone po godzinie 15.00 dnia 25.02.2005 zostaną zrealizowane po 5 kwietnia 2005.
Bardzo serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuację. Aktualnie czynimy wszelkie starania, aby jak najszybciej sprowadzić wymaganą ilość. O szczegółach i ewentualnych zmianach będziemy informowali na bieżąco. "
Mam pytanie: Ja, jak rowniez wiele innych osob podalo losowo wybrany (lub nie umozliwiajacy platnosci elektronicznej) numer e-karty, ktory umozliwil nam zalozenie konta. Nasz gratisowy miesiac gry konczy sie 12 marca, wiec przez miesiac (bo do kwietnia) nie mamy jak zaplacic za gre?
Z tego co wiem nr. karty edytowac na dzis dzien nie mozna. Karty kupic nie mozna, wiec... jak zaplacic za gre do 11 marca?