Witam...
mam taka prosbe o pomoc w rozwiazaniu pewnego dylematu. Otoz...
Bardzo lubie dwie wymienione w tytule klasy... Dodam, ze chodzi glownie o gre PvP, a rasy to tylko: humana (woj) i NE (rogue). Kazda z nich ma dla mnie pewne plusy i minusy, ktore wygladaja mniej wiecej tak:
warrior 20/31:
+ klimat wojownika
+ uzywanie plate czyli: fajny wyglad
+ wielkie bronie tj. 2h topory i miecze czyli to co make me hot
- trudnosc gry ta klasa, czyli: duzo przyciskow czego ja nie lubie ! (chyba ze mozna to opanowac
?)
-nie bardzo pasuje mi taknowanie... wole byc tym co robi jak najwiekszy DMG. slyszalem co prawda, ze dps warriorow tez biora do grupy ?
sword combat rogue:
+ szybkie, miodne, dynamiczne obrazenia
+ troche latwiej sie gra niz warriorem
+ super mounty NE
- klimat: czyli ciche skradanie i noz w plecy, nie dla mnie bo ja zawsze lubilem honorowych rycerzy w poteznych zbrojach. (dlatego tez, choc nie tylko, robie go na sword rogue do otwartej walki...)
Tak to sie mniej wiecej u mnie przedstawia, a wyglada w ten sposob, ze decyduje sie na cos, gram zadowolony ta klasa przez kilka dni, po czym ogarniaja mnie watpliwosc, i znow zaczyna mi sie podobac ta druga klasa. I tak w kolko...
Bede wdzieczny za kazda pomoc choc wiem, ze wyboru musze dokonac sam, ale moze jakies wskazowki w stylu, ze warriorem na 60 jak sie nauczysz jest ok, albo rogue jest extra bo cos tam, pomoga mi podjac decyzje i wreszcie zaczac ostro pogrywac, a nie zastanawiac sie caly czas nad tym...
pozdrowka all !