Fabianek napisał(a):
Qraczek napisał(a):
Odnosze wrazenie ze "i innych FoD'ow" ma tu znaczenie conajmniej pejoratywne
inne FoD'y to twoj GM i rayla
To precyzuj od razu, a nie uogolniasz
Cytuj:
Cytuj:
Ale prosze Cie , nie przekonuj mnie ze nalezysz do grupy biednych wrazliwych internautow, ktorzy nigdy w zyciu nie zajrzeli np. na rotten.com .
za to naleze do grupy ktora weszla na ten site przez ciekawosci i poszla wymiotowac po 1st zdjeciu.
Wspolczuje. Szczerze. I zastanawia mnie jak wrazliwym trzeba byc, aby tak zareagowac. Ale niewazne
Jako ciekawostke powiem ze ja wszedlem na strone, stwierdzilem "oooo .. kuurwa ...", po czym wylaczylem ja. Natomiast zastanawia mnie Twoje "po 1st zdjeciu" ... Jakos nie zauwazylem zeby bylo ich tam wiecej niz to jedno. Za przeproszeniem - drazyles temat czy co ?
Cytuj:
Cytuj:
Jakbys na to nie patrzyl byl to zart - jak kazdy zart obciazony ryzykiem, ze ktos go nie zrozumie, kogos on obrazi, a ktos inny uzna ze jego matka wlasnie zostala obrazona.
http://mmorpg.pl/index.php napisał(a):
World of Warcraft
Dyskusje na temat WoW
czy do ciebie nie dociera ze to jest board o WOW a nie o gejach???
Alez ja doskonale zdaje sobie sprawe o czym jest ten board drogi Fabianku. Tylko widzisz, natura boardow, czy tez forow jest taka, ze to glownie uzytkownicy decyduja co sie na nich znajduje i niestety korzystajac z boardow musisz liczyc sie z pewnym ryzykiem. Problem w tym, ze zdecydowana wiekszosc postow na tym forum, ma z WoW niewiele wspolnego, a jednak nie bulwersuja Cie one az tak bardzo.
Cytuj:
Cytuj:
Generalnie - handle it i nie placz jak to sie zle czules przez weekend po zobaczeniu tego linka (i nie tlumacz mi teraz, ze nigdzie nie napisales ze plakales - chodzi o pewne uogolnienie).
nie ma to znaczenia czy sie dobrze czulem chodzi oto ze tu maja byc dyskusje o wow a nie o gejach jak to probowal zrobic twoj GM.
Fabienne, tak szczerze. Czy rownie oburzony bylbys gdyby Twoj nick nie byl w to wplatany ? Zreszta na co ja licze. Odpowiem od razu za Ciebie.
Fabianek: Tak, bo to nie chodzi o mnie tylko o to ze to board o WoW.
Zgadlem ?
Cytuj:
Cytuj:
Nie odpowiedziales. Ja nie pytalem sie czy "kurwa ppl" gdzies sie przeniesli. Pytalem, jesli nie zrozumiales wczesniej, kim sa Ci "kurwa ppl" i na jakiej podstawie definiujesz kogos jako "kurwa man".
jednym slowem: kurwa ppl = prostak w swiecie wow, doskonalym przykladem jest twoj GM.
O prosze, a jednak umiesz odpowiedziec
To teraz jak to sie ma do wczesniejszej dyskusji:
Fabianek: O jaka smieszna aukcja. Koles pisze ze na AQ, a sprzet chujowy. Hahahah. (to tak w duzym skrocie)
Sarmata: Fabian, AQ to nazwa serwera ....
Rayla: Selfown Fabie
Niebezimienny: Srednio smieszna ta aukcja fabianku ...
Buffchef: Fabianek leszczu ; 1. wklejasz _nieśmieszne_ linki; 2. nie rozumiesz prostego sformułowania "postać na serwerze"; 3. nabijasz się z noobów, aby podnieść swe ego "pro" gracza;
Fabianek: Ojojo .. ja biedny, ownd by kurwa ppl ...
I gdzie tu rzeczone prostactwo ? Bo ja jakos nie bardzo potrafie sobie wyobrazic (w standardach forumowych) delikatniejsze zwrocenie komus uwagi ze dal tylka (i bynajmniej nie chodzi mi to o skojarzenia gejowskie). Ja pomijam fakt, ze gdzies w trakcie tego tlumaczysz ze "nie pomyliles sie tylko nie wiedziales (lol ?)", a na zwrocenie Ci uwage przez Rayla odgrywasz sie Thaddiusem, sugerujac nizszy od Twojego poziom zaawansowania w grze - sam tym samym prowokujac
Cytuj:
jeszcze jedna uwaga do ciebie dlaczego offtopicujesz?
Uwielbiam bezproduktywne, akademickie dyskusje na dowolny temat