@autor prawde powiedziawszy niewazne czy lock czy inna klasa kazda klasa potrzebuje tych samych itemow aby zlozyc trinket. wszystkie 4 itemy ktore ci brakuja dropuja z summowanych bossow (hmm ty przeczytales "use" ?). kazdy boss dropuje od 1 do 3 a zeby nie bylo za latwo to ten sam boss summonuje sie przez 2 tygodnie, po nich przez 2 tygodnie jest kolejny etc.
bossow jest w sumie 4 wiec zlozenie wszystkich czesci zajmuje ~8tygodni
. Aby summonowac bossa potrzebujesz Gurubashi Mojo Madness, moze go zrobic kazdy alchemik co byl w ZG i nauczyl sie recepty (mozna sie jej nauczyc z tablicy obok miejsca gdzie sie summonuje bossy). jedno mojo starcza na 3 przywolania. powodzenia w zdobyciu trinketu
@wiekszosc przedmowcow newbie zadal pytanie a wy go jedziecie, czy tak ciezko sobie wyobrazic ze dopiero zaczol przygode z wow wlasnie dingnol do 60tki, zobaczyl na trade channel WTS Warlock Voodoo Doll i postanowil kupic bo zobaczyl napis "Class: Warlock" ? Nikt od razu nie byl uber pr0 pamietam ja jak zninjowalem pierwsza swoja lalke tez sie zastanawialem co z nia zrobic
a swoja droga do dzis jeszcze nie zlozylem trinketu, nie mam zdrowia chodzic do zg