Morgul napisał(a):
Fabianek kolejny maczo na forum? Bicie AFK moim zdaniem tez jest ponizej poziomu, tak samo ludzi ktorzy nie reaguja na twoje ciosy.. to znaczy nie tyle co bicie takich osob, a brak satysfakcji z tego sposobu "walki". Ci co czerpia z tego przyjemnosc moim zdaniem sa dziwni, no ale ich wola. Mi to nie przeszkadza, a zyc w wiecznym stresie i sie wylogowywac zamiast wchodzic w afk nie mam zamiaru.
Morgul kolejny przyszly posel na sejm z samoobrony ze swoimi protestami.
Morgul napisał(a):
Opor tu nie chodzi o to ze bija cie 5vs1, dobijaja jak masz 5%hp czy nawet zabiaja jak ci sie kontynemt laduje - bo to tak teraz wyglada, tu zgine, tam zgine ale sobie jeszcze pogram, kogos sam zabije ( chociaz staram sie walczyc jak ktos ma full hp i 1vs1 ) i te zgony po mnie splywaja. Z tego co czytam to po wejsciu honorP juz sobie nie pogram i to mnie przeraza, wyjde zgine, bede chcial gdzies przejsc zgine, o q bede mogl zapomniec .. wezme 10kumpli zgine - jaki w tym sens zabaawy? gdzie tu czerpac radosc i z czego? PvP to tez nie jest.. bedzie zalosne, bezmyslne zabijanie wszystkiego co sie rusza - nei wiem moze niektorym daje to fun, no ale jedni potrzebuja mniej do szczescia od innych.
Polecam przeczytanie historii swiata warcrafta gdzie po za epizodem przymierza ludzi elfow krasnali orcow troli aby zatrzymac plonacy legion to zawsze sie na wzajem wycinali.
Nie rozumiem cie grasz w rpg gdzie fabula jest taka a nie inna do tego wybierasz serwer gdzie musisz sie liczyc ze cie zaatakuje +59lv i placzesz i tworzysz wywody ze swoimi protestami, ktorych beda sluchac co najwyzej podobni do Ciebie.
Wiesz co mam dla ciebie koncepcje i ludzi tobie podobnych zalozcie sobie postacie o nazwie "protest" "stop" "ganging" i poluzcie sie pod AH w IF i pod AH u hordy (nawet nei wiem gdzie jest hehehe)
Morgul napisał(a):
Ja rozwazam zmiane serwa, ale zdaje sie nie bedzie mozna przeniesc postaci z PvP na PvE.. chociaz nie wiem czemu, czym moja postac bedzie sie roznic... no ale poczekam do piatku i zobacze jak to bedzie wygladac.
nie nie bedzie mozna przeniesc postaci z pvp na pve.
od siebie raczej nie atakuje hordy najczesciej jest to odwet lub w obronie wlasnej ew. jak ktos z gildii zostnaie z gankowany jedyny wyjatek jak ktos mi zwija rude to nawet jak ma 60 to go proboje utluc