BiGi ma sporo racji, ja po 10 minutach z paladynem dałem sobie siana... a dziś z priestem 60 się bawiłem przed wejściem do BRM.. on zaczął mnie bić melee i tylko sie leczyć, ja go tylko w misiu, aż doszło do tego że mi dał /giggle, ja mu /blink.. znowu pare minut klepania się melee... aż się znudziłem i usiadłem, a on dał mi /goodbye i pojechał
a pala vs pala .. kolesie raz walczyli twardo z 30 minut, aż jeden powiedział że pierdoli to i idzie sobie
ad. posta Alekde
1) 3 vs 1 ... a wygraj kiedykolwiek sam 2 vs 1 chociaż mając 60 przeciwko 2 x 54 choćby.. mi się udało 2 vs 1 (2 x 56 vs 1 x 60), ale do pomocy miałem battle chickena, yeti i scaleta 54
2) uciec od warra się nie da? piercing howl -> travel form.. harmstring -> caster form, rejuvenation, travel horm -> intercept -> misiu, bash, caster, regrowth, rejuvenation, nature's gasp, travel form -> (załóżmy że warr miał farta i wyszedł z combat i robi charge).. łapią go korzenie, on wali harmstringa znowu, druid znowu w caster, odrazu w travel .. i leci.. a warr zostaje w rootach i się patrzy na wiejącego druida..
tu masz wykorzystanie wszystkich skillów warra do spowalniania i kilku druida.. jeszcze może wejść w kotka, walnąć dasha, wyjść z combat, prowla.. i w ogóle możesz mu naskoczyć
jedyna Twoja szansa to zatłuc druida w kilku hitach, jak rogue.. ale niestety, druid się leczy, rogue nie..
3) potiony w pvp to IMHO lame, sam używam tylko jak przeciwnik używa lub jest ich więcej...
4) 3vs1 + add .. który wali po 1k! i oczywiście każdy hit daje 1k dmg, speed dajmy na to 3.0, a uber warrior ma 3k hp .. super, czyli w 9 sekund ginie warr (bez heala), z healem + critem od moba wytrzyma 12 .. rogue się złoży w 2 hitach... no o priście nie będe nic mówił... wiesz co misiu.. odłóż kredki i bloczek, otwórz okno i zobacz jak tam jest ładnie.. pozatym wątpie byś tym swoim uber warriorem z 3k hp na 52 lvl pokonał choćby 2 kolesi 46 lvl 2vs1
więc nie mów mu o ćwiczeniu.. jak on klepał instancje na 60 lvl to Ty dopiero się przymierzałeś do Wailing Caverns..
5) sam poćwicz, lub nie pisz po "%" bo pierdolisz 3 po 3, grałem warriorem, gram druidem, i wiem, że dobry druid vs dobry warr = sekunda nieuwagi jednego i drugi wygrywa, a chodzi to w 2 strony