Cytuj:
Demandread napisał:
w czasie feara hunter ze spokojem wybiega Ci poza zasieg tego czaru + po 3 fearach jest chyba resist z banku.
Nie koniecznie. Wiem że 'wystraszony' hunter powinien uciekać ode mnie, ale w grze od biega on w losowych kierunkach. A nawet jeśli, to się go goni i castuje tuż przed nim. Jeżeli po 3 fearach jest resist (nie wiem tego), to one i tak dają w sumię max. minutę. Chyba nie myślisz, że ktoś puszcza fear na huntera i patrzy jak on się oddala na pozycję strzelecką
Cytuj:
Shield z voida to 2 strzaly huntera
Chyba z epickiego łuku, i to crity. Musiałby każdy strzał bić na ponad 1000dmg
Cytuj:
Nie komentuje "skilla" huntera, ktory daje sie podejsc na 20y lol.
Też bym powiedział lol, gdyby mi ktoś chciał fearować huntera na 'dzień dobry' z daleka. Ale jak wyraźnie napisałem, najpierw się mu robi stun na 3sec (Death Coil ma 30yd zasięg, czyli musiałby hunt precyzyjnie z maksymalnej odległości strzelać, a ja się nie ruszać), a potem sacrifice i fear.
Cytuj:
watpie, czy ktos, kto dochodzi do "instant" ( bo to nie jest instant, tylko 0.5 sec z innymi talentami raz na 15min ) summona nie dojdzie do SL i pojdzie w destruction, zeby miec ruin.
Czemu? Widziałem buildy typu 3/17/31. Po prostu chłopy chcą mieć niezły dmg i fel domination w razie czego. Poza tym, podałem to (ruin) w ramach ciekawostki
Ja podałem jedynie moją taktykę, która się jak na razie sprawdza. Nie okłamujmy się- hunter zawsze dostanie death coil, chyba, że mnie zdejmie zanim się obrócę (ew. spuści peta i ucieknie, ale to raczej rzadkość). Też faktem jest, że pet nie zbije mi sacrifica, choćby nie wiem co. Bo jeśli ma zwierzę 100dps (jakiś mega prze-pet), to bedzię mnie tłukł 20sekund,żeby to zbić.
Nie mówie tutaj, przecież, że lock tłucze każdego huntera. Jak mi z Aimed pociągnie, albo w pułapkę złapie, to mam po zabawie - wiec się nie oburzajcie.
pozdrawiam
at