Fabianek napisał(a):
@Qraczek ech sadze ze swoje pytania kierujesz pod zlym adresem, powinienes je skierowac do:
- blizzarda
- jakis europejski urzad ochrony konsumentow (sry nie znam nazwy).
ah przede wszystkim "twoje" konto jest _wlasnoscia_ blizzarda, czy to zgodne z prawem zapytaj prawnika nie mnie czy ludzi na forum.
ah jedno pytanie uzywasz CT_RA? tak? no to STFU. nie? whine more w koncu juz 16sta wiec ci sie troll mode wlacza
Fabianku .. kochanie moje ... skoro kilka postow temu stwierdziles ze Blizzard moze wlasciwie wszystko to ja tylko zwracam uwage na nielogicznosc Twojego rozumowania. Zreszta przed chwila wiedziales wszystko, a teraz kierujesz mnie do Blizza ?
Wiadomo, ze Blizz nie zbanuje za ctra, bo straciliby jakies 99 proc ludzi, ktorzy kiedykolwiek dobili do 60 lvlu. A jak wiadomo, podcinanie galezi na ktorej sie siedzi = bad.
To ze moje konto jest wlasnoscia Blizza - wiem. Tylko ze umowa, ktora podpisuje jest dwustronna - ja place a blizz umozliwia mi granie, pod warunkiem ze nie probuje oszukiwac blizza / innych graczy. A jesli jest tak ze faktycznie blizzard moze wszystko (w co szczerze watpie) to znaczy ze jest to calkowicie do dupy. Udajac sie strone absurdu, gdyby np. blizz uznalby ze dozwolone jest bieganie po IFie tylko zgodnie z kierunkiem wskazowek zegara a biegajacych inaczej zbanowalby to uznalbys ze umowa jest ok ? A piszac prostszym jezykiem - umowa nie moze byc napisana w sposob umozliwiajacy zerwanie jej przez jedna ze stron "bo tak jej sie podoba".
Co do Urzedu Ochrony Konsumentow - to ciekawe, ale podejrzewam, ze jesli ktos kto nigdy nie UZYWAL zadnego programu w nielegalny sposob wspomagajacego gre, a dostal bana, to uwazam ze moglby probowac. Tylko ze musialby byc abso-kurwa-lutnie crystal clear. Nawet kurwa sladu hacka, cheata itd. Bo jak nie, jak sie ma na sumieniu chociazby "spojrzenie na zone szefa" to za przeproszeniem mozna sie tylko wpierdolic
A jesli chodzi o ctra - oczywiscie - uzywam. Tylko co to ma wspolnego z STFU to chyba tylko twoj, farmiacy Nefa mozg, moze pojac (btw, dzieki ze wspomniales o tym w tym topicu ... juz prawie zapomnialem !).