Word of Theorycraft FTW
Hmm ja tam nie narzekam.
Epixxów nie mam, bo nie trawie mc/bwl i innych raidowych instancji, oraz dużych gildi, które mogłyby farmić wyżej wymienione. Za to w pvp siedzę dzień w dzień po kilka godzin (Szkoda że miałem przerwę 2mcy bo bym już do rank 12 dobijał :/ ) I radzę sobie nawet nieźle.
Jednak wracając do tematu powiem tak. Proszę tych panów, którzy się mądrzyli, że mag taki przegięty o wskazanie mi klasy (poza priestem, palkiem i może droodem) która nie jest wstanie rozwalić maga w kilka sekund przy _odrobinie szczęścia_.
No naprawdę bardzo jestem ciekaw...
Bo imo/ime każda klasa poza tymi trzema wymienionymi jest w stanie zdjąć +dmg gear maga w kilka sekund. Więc, o co tyle krzyku? Po co ten, nerf ja się pytam? Ja jakoś nie, whinuje za każdym razem jak mnie warrior /rog/hunter/lock/shammy itp itd zdejmie w "trzech ciosach"
Tak na marginesie:
@r_AMD: Hunter to jedna z prostszych walk chyba, że gość naprawdę wie, co robi >.>
@Zoltan: Trinket warka jest jeszcze bardziej użyteczny, bo wyciąga się z novy/slow. A sheep na warku? Bezużyteczne, bo i tak go burst dmg nie można rozwalić zanim cię nie dopadnie. Zresztą, sorry ale, o czym tu mowa? Group pvp czy solo? Bo jeżeli group to zmień priestów skoro pozwalają ci w owcy zostać dłużej niż 2s
@DirectC Jak radzisz sobie z lockiem/shadowpriestem miszczu?