Cytuj:
Cypisie, po 1 hacku sprawdziłem system, miałem wpizdu trojanow, usunałem, i nie grałem od tamtego momentu ( komputer był uzytkowany przez 3 osoby ) nie wiem moze jakis pech, albo na skrzynce u ojca był ten sam virus...ale jak odzyskałem konto, nie mineło mi moze 4 dni, znow hack, ten sam virus sie znalazł...mam sprzet do PVP...mam...ale do PVE nie mam, nie mam gemow, mountow, skaswoali mi ltw, i skinning...Haczyk jest w tym, ze sam sobie sprawiłem ta całe sytuacje, bo nie postawiłem systemu od nowa, ale mysle ze to by i tak nic nie dało, bo virus został by nabyty z powrotem po 2-3 dniach. Teraz postawiłem nowy system + full ochrona, i ciagle wpisuje hasło przez ctrl c/v... Nie wiem, zlekcewazyłem to wszystko, dlatego to moja wina...ale mądry polak po szkodzie, i teraz juz bede wiedział...Tylko boje sie reakcji blizza, tydzien temu ich zapewniałem ze kompputer jest czysty...a tu zomg ... ; /
Zrób oddzielną partycje dla rodzinki , albo najlepiej użytkownika/profil czy jak to tam się nazywa w Windowsie z ograniczonymi uprawnieniami - zablokowanie ściąganie , instalacja programów etc.
Wtedy system będzie bezpieczny - innego remedium na system podłączony do neta nie ma - nie pomogą ci te programy co produkują te wszystkie firmy i żądają za nie ciężką kase.