KELGAR napisał(a):
Widze ze Ty tutaj swego rodzaju dyzury pelnisz i nim ktos zdazy posta napisac dyzurny ogar spieszy z odpowiedzia, swiadczy to chyba o nadmiarze wolnego czasu...
biorac pod uwage, ze mi dzielnie odpisujesz (nawet w editach), to tez chyba masz za duzo wolnego czasu, mhmm.
Cytuj:
Czy ja sie gdzies tutaj silile na wielkiego eksperta od aren?
tak.
krytykujac moj whine na OP (z mojego punktu widzenia) setup i pieprzac trzy po trzy, ze "skillem zawsze mozna wygrac!".
nie masz o czyms pojecia, to sie nie wypowiadaj.
nie podoba ci sie whine/sposob wypowiedzi - to daj ignore, albo poprostu napisz, ze pierdole i sobie idz spamowac inne topici, ale nie komentuj merytorycznej czesci postow, bo nie masz pojecia o tym jak niezbalansowane potrafi byc 5v5 ;]
Cytuj:
Gram dla funu ale lubie wejsc na to forum i poczytac cos od czasu do czasu na temat gry w ktora tak sie sklada ze gram. Wiesz moze nie kazdy lubi pieniaczy, ktorzy gdzie sie nie pojawia wszczynaja klotnie z przykroscia stwierdzam, ze Ty wlasnie zaliczasz sie do tej grupy osob, gdzie twa noga nie postanie tam klotnie.
zadnej klotni nie wszczalem, L2R @ OP.
krowke i SvD urazila moja wypowiedz na temat teamow 3healer (ktora napisalem w obliczu pewnych zmian z patcha 2.3) i od tego sie zaczelo.
Cytuj:
Byles na battlenet.pl to Cie zbanowac musieli bo dosc Cie mialy nawet 12 latki, tutaj Cie przywialo i od razu twoja konfliktowa natura drazni wiekszosc.
na BN.pl bana mialem jakos rok temu, wiec mozesz przestac wysysac pseudo fakty z palca.
Icekkk, ciagle nie widze twojego armory i ratingow ;/
ps.
@TaoTao, ladne poczynania arenowe, ale fakt, ze grales z imba ezmode beeeqq warlockiem w 2v2 niestety ujmuje twoim zaslugom ;p
a dlaczego teamo 3 healer nie ma w na szczytach battlegrup? nie wiem.
moze w weekend zrobie dochodzenie, przeprowadze wywiady ze wszystkimi graczami z top20 w naszej BG.