Mark24 napisał(a):
rotfl rayla shamani to mogą sobie leczyć w Wailing Caverns max a i to kiepsko. Wszystkie next instance wymagają priesta/druida. Imho jakbym miał biegać i bandażować ludzi to przegoniłbym większość shamanów.
OMG mark tak grubej przesady dla podkreslenia swojej opini nie widzialem
dawno ... wyrwalo mnie z butow ze smiechu. thats good stuff ...keep it going m8 =]
marku nie wiem czy zauwazyles ale w top 10 healers jest zawsze paru shamanow,w ten piatek i sobote w MC shaman byl #3 i #4 (dla tych co nie wiedza mark i ja i emesio z tych postujacych tutaj jestesmy guildmates) nastepnym razem moze sproboj swoich mistrzowskich bandazy za kazdego przegonionego shamana stawiam 6 pack :>.
Co do kolegi ktory ktory gdzies tam wyzej pisal ze shaman bez mana tide jest bezuzyteczny .. kolejny esktremista ^^
mana tide jest pozyteczny i pomocny, nie ma watpliwosci ale nie jest absolutna koniecznoscia i shaman ktory nie jest full resto z pewnosci nie jest gimpniety do end game - juz wazniejsze zeby mial resto do nature swiftness to nawet dosc wazne i potrafi wiele zmienic.
U nas w gildii jest 1-2 full resto shamanow na 8 aktywnie bioracych udzial w mc/ony/bwl.