Sobtainer napisał(a):
Nie żebym się przypierdalał, ale przy 120 hicie jak Ty robisz 5% more dmg od rogali, to się zastanawiam co Ci rogale mają za gear. Tylko mi nie mów, że nie ma gearu dla locka z hitem bo ja mam na swoim retardzie 170 hit rating przy 800 spell dmg bez dobrego weapona.
Edit:
Nie no tak patrzę, rogali macie całkiem całkiem, więc GZ
hita oczywiscie trzeba rozwinac, duzo brakuje mi do tego zebym mogl powiedziec ze jestem gotowy do BT albo chocby ze mam 'dobry gear' ale jednak robilem wiecej dmg w swoim gearze niz warlock z takim samym specem (mowie o affli) majacy o 100 spelldmg mniej i 170 rating.
bycie 5% nad rogue'ami albo kimkolwiek innym bardzo zalezy od tego o jakim bossie mowimy. Na solarianie moge byc pierwszy jak mi sie chce, na VR ciezko pobic melee, ale jest to wykonalne, na lurkerze jak ktos mnie pobije to jest dobry. Generalnie na melee-friendly bossach demonology z felguardem jest bardzo dobre. Na multitarget encounterach imo wygrywa affli.
Hit jest bardzo wazny, ale imo capniecie hita w niebieskim gearze jest gorsze niz posiadanie 120 przy duzym spelldmg.
co do rogue'ow to u nich hit jest capnac latwiej dlatego w gildii nie ma miejsca dla rogali bez 250 hit rating. Kogo jak kogo ale rogue'ow dobieramy bardzo ostroznie
napisalem dlugiego posta w tym threadzie. /flex.