kkkk20 napisał(a):
Mader poki co w instach mam najwyzszy dps lub drugi... Wiec dlaczego sie nie nadaje?? Prawie 50% szansa na kryta z backstaba i 65% z ambusha a kryty wchodza nieziemskie
W instancjach 5 man, na rajdach rozpoczynasz atak od ambusha ? Niezle..
Pozatym walniesz backstaba, walniesz ambusha.. wszystko to daje Ci tylko 1 CP, bardzo malo.
1 CP za 60 energii, podczas gdy Mutilate daje 2 CP (3 CP z krytykiem), a krytyczny backstab z SF daje 2 CP.
W tej chwili Mutilate > all jesli chodzi o szybkosc generowania CP, za 30 energii ZAWSZE dostajesz 1 CP, jesli oczywiscie NIC nie krytnie.
Cytuj:
do tego hemo?? plus 10dmg od kazdego hita tych hitow jest 30 ja zdaze wsadzic zawsze kolo 20 zanim sie skonczy, a wiec prosta matematyka 10dmg+20 hitow = dodatkowo 200dmg praktycznie za nic:).
Po pierwsze, gdyby tak bylo to za 35 energii dostajesz TYLKO 200 dmg.
Ogromna strata energii.
Ja akurat nie uzywam hemo z daggerami, ale wydaje mi sie ze hemo dziala troche "lepiej".
Mialem kiedys trinket z hakkara, on dodawal do ciosow chyba 40 dmg wiecej i co cios ten modyfikator spadal o 2.
Ale te 40 dmg z trinketu zwiekszalo moj ambush w krytyku o jakies 200 na innym rogalu. Chcialbym wierzyc ze hemo dajac 10 dmg rowniez zwieksza ogolny dmg (po tych wszystkich modyfikatorach) o jakies 50.